Hondenurn keramiek hond spaniel.

Een tastbaar aandenken aan jouw overleden huisdier

Een mooi aandenken aan jouw overleden huisdier is van onschatbare waarde. Een huisdier brengt warmte en gezelligheid in huis. Je kunt tegen ze praten en oprecht geluk ervaren als je naar ze kijkt. Het overlijden van jouw huisdier is dan een zeer verdrietige gebeurtenis. Bij de verwerking van dit verdriet kan een mooi aandenken aan jouw overleden huisdier een belangrijke rol spelen. Een aandenken aan jouw overleden huisdier waarmee je de warmte en gezelligheid weer terug in huis haalt.

Rouwverwerking overlijden hond verdriet

Een tastbaar aandenken aan jouw overleden huisdier

Je hebt jarenlang 24/7 met veel liefde voor jouw huisdier gezorgd en jullie hebben samen ontelbaar mooie momenten beleefd. Het zijn herinneringen die je het liefst nooit meer vergeet. Hoe mooi zou het zijn om deze herinneringen te bundelen in een mooi aandenken aan jouw overleden huisdier? Een aandenken dat lijkt op jouw overleden huisdier kan veel troost bieden!

Asbeeld hond stafford terrier keramiek

Een dierenbeeld als aandenken aan jouw overleden huisdier

Jouw overleden huisdier laten vastleggen in een beeld van keramiek of brons kan het verdriet enorm verzachten. Een beeld dat je even een aai over zijn kop kunt geven en waartegen je kunt praten, zoals je eerder ook altijd deed. Een dierenbeeld waarvan je blij wordt als je het ziet en het verdriet na het overlijden verzacht. Je kunt met een warm hart terugdenken aan jouw overleden huisdier en aan alles wat jullie samen hebben meegemaakt.

Een aandenken aan jouw overleden huisdier waarin je de mooiste herinneringen kunt bewaren

Misschien ben je ook op zoek naar een manier om de meeste dierbare spullen van jouw overleden huisdier te bewaren. Zeg nou zelf, wat is mooier dan al die herinneringen bewaren in een beeld dat op jouw overleden huisdier lijkt?

Het is namelijk mogelijk om in het beeld de as, haren of halsband van jouw overleden huisdier te bewaren. Alle beelden zijn hol van binnen. In het beeld is dus voldoende ruimte om waardevolle spullen van jouw huisdier te bewaren. Het mooi beeld van jouw overleden huisdier waarin je alle herinneringen gebundeld hebt, kan het verdriet enorm verzachten.

Hondenurn overleden hond buldog keramiek

Een prachtig aandenken aan jouw overleden huisdier dat:

^

de persoonlijkheid van jouw beste maatje weergeeft

^

uniek is en karakter toont

^

geschikt is om herinneringen aan jouw overleden hond in te bewaren

^

helemaal naar jouw wens wordt gemaakt

^

je op een mooi plek in huis, de tuin of bij het graf van jouw viervoeter kunt plaatsen

Een aandenken aan je overleden huisdier naar jouw wens laten maken

Je hebt besloten dat je een beeld van jouw overleden huisdier wil laten maken. Hoe gaat dit nu verder in zijn werk? We gaan eerst samen bespreken welke kenmerken typerend voor jouw huisdier waren. Denk aan de houding van de oren, een vlekjes, litteken, stand van de kop of blik in de ogen. Ieder detail vind ik zeer belangrijk omdat deze ervoor zorgen dat jij een mooie aandenken aan jouw huisdier krijgt. Ook foto’s (en filmpjes) van jouw huisdier heb ik nodig om te zorgen dat het beeld zoveel mogelijk op jouw overleden huisdier lijkt.

Een beeld van jouw overleden huisdier laten maken

-werkwijze-

Asbeeld-overleden-hond-buldog

Informatie verzamelen

We bespreken samen jouw wensen voor het dierenbeeld. Jij zorgt voor duidelijke foto’s en brengt mij op de hoogte van alle kenmerken van  jouw maatje. Ik heb jouw hulp nodig!

Asbeeld overleden hond maken keramiek

Aan de slag!

Alle dierenbeelden worden met de hand gemaakt. Met behulp van jouw foto’s focus ik me eerst de grove verhoudingen en vervolgens op de kleinste details. Stap-voor-stap ontstaat er een prachtig beeld! 

Hondenurn overleden hond keramiek

Ik houd je op de hoogte!

Tijdens het gehele proces stuur ik je foto’s en filmpjes. Je wordt dus actief betrokken bij het creëeren van een beeld van jouw overleden maatje. Dit wordt enorm gewaardeerd door mijn klanten!

Hondenurn overleden hond buldog keramiek

Jouw huisdier in beeld!

Het beeld wordt gebakken op 1040 graden in een keramiekoven. Telkens is het spannend als de oven wordt geopend. Het beeld kan door jou opgehaald worden maar verzending is ook mogelijk.

Dierenbeelden door mij gemaakt

Hondenurn overleden hond buldog keramiek
Franse Buldog | Keramiek 30x30x30cm | Te koop
Asbeeld hond stafford terrier keramiek
Americaanse Stafford | Keramiek Verkocht
Asbeeld cocker spaniel keramiek dierenbeeld
Cocker Spaniel | Keramiek Verkocht
Dierenbeeld-boomklever-schors-keramiek.

De muskusos is prachtig. Hij heeft een plekje naast de TV gekregen zodat we hem vanaf de bank goed kunnen zien. Het was een fijne ervaring om bij Inez dit beeld te kopen. Ze gaf ons goed advies, zodat we de juiste keuze hebben gemaakt.

– Ed –

 

Dierenbeeld-boomklever-schors-keramiek.

Heel tevreden over de aankoop van onze boomklevers. Heel aangename ervaring om Inez te mogen ontmoeten op de keramiekmarkt in Maaseik. Zeer mooie dierenbeelden die waarheidsgetrouw zijn vervaardigd met de nodige accenten en expressie.

– Bart –

 

Dierenbeeld-boomklever-schors-keramiek.

Inez zet haar talent, skills en tijd in om iets te creëren waar mij in elk geval de mond van open viel. Ik heb inmiddels een beeld van haar, waar ik dagelijks van geniet.

– Martine –

 

Hallo!

Mijn naam is Inez Eijkenboom en ik maak met veel liefde dierenbeelden van overleden huisdieren. Hierbij werk ik nauw samen met jou, want jij kent jouw lieve maatje als de beste. Ik vind het namelijk zeer belangrijk dat het beeld de persoonlijkheid van het overleden dier uitstraalt. Tijdens het hele maak-proces word je op de hoogte gehouden met behulp van foto’s en filmpjes. SAMEN maken we dus een prachtig dierenbeeld waarin je ook de as, een plukje haren, de halsband of het favoriete speeltjes van jouw overleden huisdier kunt bewaren.

Mensen troost bieden met een beeld van hun overleden huisdier maakt mij zeer dankbaar!

Inez Eijkenboom met dierenbeeld ijsbeer.
Meer dierenbeelden zien?

Ik maak niet alleen dierenbeelden van overleden huisdieren maar ook van vele andere bijzondere diersoorten. Mijn passie voor dieren is groot en er zijn dan ook maar weinig diersoorten die ik niet interessant, mooi of bijzonder vind. Eigenlijk zou ik ze het liefst allemaal in een dierenbeeld vastleggen!

Hondenurn overleden hond buldog keramiek

Een dierenbeeld voor Freek Vonk!

 

Holy moly!!! Hoe gaaf is dit?!!

Freek Vonk, één van de grootste dierenliefhebbers van Nederland, is super blij met mijn beeld van een Afrikaanse wilde hond! Ik ontving een filmpje waarin ik persoonlijk door Freek werd bedankt. Super leuk! Dit was zijn reactie:                                              pppppppp
Wat een ongelooflijk mooie wilde hond met geweldige details! Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor dit prachtige beeld! Ik kan aan dit prachtige beeld zien dat wij onze liefde voor dieren delen. Ik ben er super blij mee en geef hem een mooi plekje in mijn huis. 
Freek Vonk met dierenbeeld in keramiek
Freek Vonk met dierenbeeld in keramiek

Denk je erover om een aandenken aan jouw overleden huisdier te laten maken?

Maar twijfel je nog? Dat snap ik, want het klinkt misschien als een hele onderneming. Je kunt me altijd bellen of mailen, ook al weet je het nog niet zeker. Ik denk graag met je mee.

Wil je meer weten? Stuur me gerust een berichtje!

 

9 + 3 =

Contact opnemen met Inez

 

06 – 24 23 84 74

info@inezeijkenboomsculptures.nl

Pin It on Pinterest